Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tech

Mooie maandafsluiter: je kunt nu een bagel, lama en 68 andere nieuwe emoji's gebruiken

Mooie maandafsluiter: je kunt nu een bagel, lama en 68 andere nieuwe emoji's gebruiken

Apple heeft gisteravond met een update van besturingssysteem iOs een nieuwe lading emoji’s naar buiten gebracht. En nu hoor we je denken: nóg meer?

| Justine Wouterson

Maar zeg nou eerlijk: hoe hebben we ooit zonder lama-emoji kunnen leven?

Toiletrollen en teddyberen

Naast de lama zijn er meer nieuwe dieren toegevoegd aan het assortiment. Zo zijn er nu ook een kangoeroe, pauw, das en zwaan beschikbaar. Zijn niet dieren, maar spullen jouw ding? Ook dan kun je je hart ophalen, met de komst van onder meer een toiletrol, skateboard, teddybeer, reageerbuis, molecuul, wasmand en een reiskoffer.

Smakelijke nieuwkomers

Waren we bij de vorige update nog wild van de langverwachte avocado, nu zijn we in onze nopjes met de toevoeging van de bagel. Ook de mango, de cupcake en paksoi doen ons deugd.

Ook jíj bent erbij

Om ervoor te zorgen dat meer gebruikers zich kunnen identificeren met de menselijke emoji’s, heeft Apple daar dit keer flink werk van gemaakt. Zo zijn er nu emoji’s met rood, grijs, en krullend haar, en met een kaal hoofd. Verder is er een extreem teleurgesteld gezichtje toegevoegd (die oogjes!), evenals een oververhit type, een extreme koukleum en zwijmelend poppetje omringd door hartjes.

Lees ook
Apple wil emoji-diversiteit uitbreiden met emoji’s met lichamelijke beperking

NIEUWS | TECH

Bron: TIME | Foto: iOs

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Lees dit ook even

Please update your browser