Adverteren

LINDA. is het 360-graden mediamerk met de meeste aandacht voor de leukste vrouwen van Nederland. Dankzij de ijzersterke formule, duidelijke vormgeving en eigenwijze tone of voice is LINDA. al 15 jaar een blijvend succes.

Quote

Magazines

 • Gemiddeld bereik
  1.259.000
 • Oplage Linda.Magazine
  227.000
 • Totaal abonnees
  125.000
Afbeelding LINDA.MAGAZINE

LINDA.MAGAZINE

De grootste vrouwenglossy van Nederland, altijd spraakmakend en vernieuwend. Indrukwekkende interviews, eigenzinnige verhalen, herkenbare columns, mode en beauty. Verschijnt 13 x per jaar.

Afbeelding LINDA.MODE

LINDA.MODE

Het modetijdschrift met een knipoog. Met inspirerende modereportages, interviews met BN’ers en verhalen waarin we mode en onszelf vooral niet te serieus nemen. Verschijnt 2 x per jaar.

Afbeelding LINDA.MEIDEN

LINDA.MEIDEN

LINDA.meiden is het tijdschrift voor de leukste jonge vrouwen van Nederland (18-28 jaar), met Yara Michels als hoofdredacteur. Eigenwijs, gedurfd, persoonlijk, eerlijk en oprecht. Verschijnt 6 x per jaar.

Afbeelding LINDA.WONEN

LINDA.WONEN

Het verrassende woonblad met lekker veel binnenkijken bij bekende mensen, columns en interviews met mensen die van wonen houden. Verschijnt 1x per jaar.

Afbeelding LINDA.MAN

LINDA.MAN

Een mannenblad met ballen én inhoud. Met elke editie een bekende Nederlandse man als hoofdredacteur en een lekkere mix van leuke vrouwen, inspirerende mannen en boeiende verhalen. Verschijnt 1 x per jaar.

Afbeelding L’HOMO.

L’HOMO.

Altijd spraakmakend, nooit voorspelbaar, licht vilein maar nooit lelijk: L’HOMO. Met boeiende interviews, onverwachte reportages, vlijmscherpe columns en openhartige verhalen. Verschijnt 1 x per jaar.

LINDA.NIEUWS

LINDA.NIEUWS

LINDAnieuws.nl: nieuwsgedreven, actueel en voorzien van een flinke dosis emotie. Met veelal eigen content – interviews, vlogs, blogs, video’s en discussies – heeft het een perfecte mix van human interest, hard én zacht nieuws, van het Kalifaat tot de Kont van Kim.

 • Pageviews
  19.257.463
 • Gebruikers
  3.129.142
 • Facebook likes
  568.146

LINDA.TV

LINDA.TV

LINDA.tv laat je lachen, soms huilen en vaak verbazen. Een fijne mix van reality, drama en lifestyle-programma’s, maar allemaal recht uit het hart. We laten gewone mensen van hun meest bijzondere kant zien en gluren mee in de levens van bekende Nederlanders.

 • Streamstarts
  1.675.092
 • App downloads
  447.030
 • Tijd in app
  6:42

LINDA.HET BUREAU

LINDA.het bureau is het creatieve bureau van de makers van LINDA. Voor iedereen die in contact wil komen met de leukste vrouwen van Nederland. We maken campagnes met een LINDA.smoel: eerlijk, taboedoorbrekend en met een flinke dosis lef. De makers van LINDA. stoppen liefde in alle concepten die zij bedenken. Daarbij combineren we data insights en innovatie met ons onderbuikgevoel. Dit doen we anders dan anders: Bij LINDA. werken 60 makers, makers die elke dag content creëren. Die creativiteit zetten we in, we bieden kwaliteit voor de massa en creëren grote impact. En, laten we het belangrijkste niet vergeten: we zijn zelf de doelgroep. Wij gaan met een beetje lef én veel liefde voor je aan de slag!

LINDA.FESTIVAL

LINDA.festival is het unieke evenement waar het merk LINDA. tot leven komt. Van bijzondere muzikale optredens, de beautywasstraat en pop-up shops tot hysterische workshops: het is de perfecte plek om de LINDA.doelgroep te enthousiasmeren en één op één contact te realiseren. Dit jaar vindt LINDA.festival plaats op 29 en 30 september.

 • AANTAL BEZOEKERS 2018
  16.750

Please update your browser

Please update your browser