Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Wat moet ik nu: 'Mijn dochter stelt vragen over sex, terwijl ik het zelf niet meer ervaar'

Wat moet ik nu: 'Mijn dochter stelt vragen over sex, terwijl ik het zelf niet meer ervaar'

Sommige situaties zijn zó pijnlijk dat ze wel uit een soap lijken te komen. Maar in ‘Wat moet ik nu?’ delen échte vrouwen hun dilemma. Ze vragen jou via LINDAnieuws om advies.

| Yara Mureau

Deze week: Lydia, die naar aanleiding van het verhaal van vorige week – waarin Sieta openhartig is over het seksleven met haar man – haar verhaal doet.

Lees ook
Wat moet ik nu: ‘Ik ben onverwachts verliefd geworden, maar ik ga een halfjaar weg’

Seksleven
“Ook ik heb last van een ‘slecht’ seksleven, maar bij mij is het andersom. Mijn man heeft absoluut geen behoefte aan sex. Af en toe vindt hij het wel fijn, maar dan alleen met de hand. Ik heb de behoefte wel, dus ik heb hier heel erg last van. Ik wil graag begeerd worden, verwend worden en me de mooiste vrouw van de wereld voelen.”

Andere behoeftes
“Ik heb me er jarenlang bij neergelegd, maar het blijft terugkomen. Een paar jaar geleden kwam ik erachter dat zijn behoeftes ergens anders lagen. Hij zat op datingsites om te chatten met andere vrouwen. Het was verschrikkelijk. Eigenlijk wilde ik weg, maar ik ben toch gebleven, omdat ik hoopte dat het weer goed zou komen.”

Jaloezie
“We hebben samen kinderen. Mijn oudste stelt steeds vaker vragen over sex. Hoe fijn sex kan zijn en hoe vaak dat gebeurt. Ik voel dan een enorme jaloezie opkomen. Straks heeft zij een vriendje met wie ze de liefde mag voelen. En ook al gun ik haar dat enorm, zelf voel ik die behoefte ook heel erg.”

Wat nu?
“Hoe kan ik mijn dochter uitleggen hoe fijn sex kan zijn, terwijl ik het niet eens bij mijn eigen man kan krijgen? Praten helpt niet, want dan wordt mijn man boos. Hij vindt het raar dat ik er weer over begin. Maar ik heb de hoop opgegeven en ik weet niet meer wat ik moet doen.”

Oproep
Zit je zelf ook in een situatie waarin je het even niet meer weet? Mail je verhaal dan naar nieuws@lindanieuws.nl en laat je (anoniem) adviseren door andere LINDAnieuws-lezeressen.

In LINDA.tv’s ‘Over sex’ komen allerlei onderwerpen wat betreft sex aan bod. Meer video’s? Meld je aan bij LINDA.tv voor meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

SNACKS | WAT MOET IK NU

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser