Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Wat moet ik nu: 'Ik ben onverwachts verliefd geworden, maar ik ga een halfjaar weg'

Wat moet ik nu: 'Ik ben onverwachts verliefd geworden, maar ik ga een halfjaar weg'

Sommige situaties zijn zo pijnlijk of aangrijpend dat ze wel uit een soap lijken te komen. Maar in ‘Wat moet ik nu?’ delen échte vrouwen hun dilemma. Ze vragen jou via LINDAnieuws om advies.

| Yara Mureau

Deze week: Eveline (22) gaat over een paar weken weg om te studeren in het buitenland, maar is ineens verliefd geworden.

Lees ook
Wat moet ik nu: ‘Mijn ouders zijn dit jaar gescheiden, maar bij wie vier ik oud en nieuw?’

Knoop doorhakken
“Twee maanden geleden hakte ik de knoop door. Ik ga studeren in Engeland. Dat klinkt als iets heel leuks, maar voor mij is dat echt een ding. Ik heb vaak last van heimwee en ik vind het lastig om mijn huisje in Amsterdam achter te laten. Maar goed, ik heb besloten en ik ga. Om het de laatste weken nog even gezellig te maken, besloot ik Happn weer te downloaden.”

Dates
“Het was puur voor de leuk, af en toe een date kan geen kwaad, toch? Maar na wat stomme dates kwam ik hem tegen. Ik had niet verwacht dat het zo snel zó leuk zou zijn. In één week zagen we elkaar vier keer en het voelt alsof we elkaar al maanden kennen.”

Engeland
“En ook al is Engeland heel dichtbij, het is toch raar om iemand al meteen langs te laten komen in het buitenland. Ook omdat het voor mij überhaupt al een ding is om te gaan. Ik ga over een paar weken en ik doe dit echt voor mezelf, daar kan ik toch geen relatie bij gebruiken?”

Advies
“Maar moet ik het dan ineens afkappen? Wat moet je doen als je onverwacht zo goed met iemand omgaat? Moet ik gewoon wachten tot ik terug kom? Ik vind het ook zo wat om van hem te verwachten dat hij op me wacht. Ik twijfel zo erg.”

Oproep
Zit je zelf ook in een situatie waarin je het even niet meer weet? Mail je verhaal dan naar nieuws@lindanieuws.nl en laat je (anoniem) adviseren door andere LINDAnieuws-lezeressen.

SNACKS | WAT MOET IK NU

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser