Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Coole gadget: deze winter trotseer je de kou met een neuswarmer

Coole gadget: deze winter trotseer je de kou met een neuswarmer

Het zal helaas niet eeuwig warm blijven. Binnenkort halen we de handschoenen en oorwarmers weer achter uit de kast, maar onze neus laten we elk jaar in de, eh, kou staan. Daar is nu een oplossing voor.

| Verena Verhoeven

Dankzij de creatievelingen op Etsy.com hoef je deze keer niet als Rudolph the Red Nosed Reindeer de winter door.

Best wel chill: een neuswarmer

Het middelpunt van je gezicht onopvallend een persoonlijke verwarming geven zit er helaas niet in. Maar als je er dan tóch voor gaat, heb je via de creatieve marktplaats Etsy in ieder geval genoeg keus voor je neus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een panda, kip of sneeuwpop als neuswarmer?

neuswarmer

neuswarmer

Reacties

Aan de reacties bij de producten is te zien dat de neuswarmers voor velen dé oplossing zijn. ‘Ik ben nog nooit zo blij geweest. Ik kan thuis drie dikke dekens om me heen doen, maar mijn neus is altijd bevroren. Ik heb ‘m nu zelfs om als ik ga slapen’ en ‘Ik heb nooit durven dromen dat zoiets zou bestaan, maar het is er blijkbaar gewoon’, luiden twee van de lovende recensies. Een van de gebruikers heeft nog een goede tip: ‘Ik heb het alvast gekocht als kerstcadeau.’

neuswarmer

neuswarmer

Lees ook
Airco Borsato en Suddenly IJssie: 16 x ijskoude hitte-hits verzonnen door Twitteraars

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | MODE | LIFESTYLE

Bron: Etsy.com | Foto: Etsy.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser