Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Mexicanen bedenken komische oplossing voor vriend die van vrouw niet mee mocht naar WK

Mexicanen bedenken komische oplossing voor vriend die van vrouw niet mee mocht naar WK

Een groep Mexicaanse voetbalfans baalde toen hun vriend niet mee mocht naar het WK voetbal in Rusland. Ze besloten hem alsnog mee te nemen, en hoe.

| Elisa Heisen

Als een stuk karton. En dat levert hilarische foto’s op.

Lees ook
8 x berichten die onze afwezigheid op het WK pijnlijk benadrukken

Niet mee van vrouw

De vijf mannen uit Durango, in het noord-westen van Mexico, hadden de reis al gepland tijdens het WK in Brazilië in 2014. Slechts een paar dagen voor vertrek zei één van hen plotseling niet meer mee te kunnen. Javier mocht van zijn vrouw niet meer gaan en er viel niet meer over te praten.

Karton

Zijn vrienden besloten Javier tóch mee te nemen, maar dan als levensgroot stuk karton. Javier kon er gelukkig ook wel om lachen en stemde ermee in om een foto van hem te laten maken waarop hij chagrijnig kijkt en een t-shirt draagt met de tekst: ‘Ik mocht niet mee van mijn vrouw’.

Biertje drinken

Zijn vrienden zijn inmiddels per busje en na een lange overtocht met de boot aangekomen in Moskou en hebben de tijd van hun leven. En Javier? Die gaat gewoon overal mee naartoe. Zo drinkt hij een biertje, moet hij mee naar het toilet en gaat hij op de foto met vrouwen. De komische foto’s zorgen voor veel aandacht op social media.

De avonturen van de vrienden zijn te volgen via hun Facebookpagina.

SNACKS | BUITENLAND

Bron: Daily Mail | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser