Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Hoe Kate Middleton vaak twee keer hetzelfde draagt (maar toch ook weer niet)

Hoe Kate Middleton vaak twee keer hetzelfde draagt (maar toch ook weer niet)

Kate Middleton is vandaag 37 jaar geworden. Net als elke andere vrouw trekt ze daarvoor zonder twijfel een speciale outfit uit de kast, maar dat is niet per sé een outfit die ze nog nooit heeft gedragen.

| Helen Vis

De hertogin is een koningin in het opnieuw gebruiken van kleding, maar dan in een andere (even stijlvolle) combinatie.

Stijlvol

De kracht van Kate is dat ze er bij bijvoorbeeld dezelfde jurk voor zorgt dat het totale plaatje er nét een beetje anders uitziet. Anders, maar wel altijd stijlvol en chique. Iets wat prinses Diana ook graag deed met haar kleding.

1. De rode jurk

Deze mooie jurk is vaker gedragen door Kate. Het onderscheid zit ‘m in de hoed en de broche die ze draagt.
Rood Kate

De groene jas

Deze outfit heeft twee compleet verschillende looks. Ook hier doen de accessoires het werk. Verschillende riemen, sieraden, het oogt net weer even anders. De hoed speelt ook weer een belangrijke rol.
Groen Kate

De crèmekleurige jurk

Deze elegante japon-jurk heeft de hertogin al minstens vier keer gedragen. Voor elke gelegenheid wordt er een andere hoed gekozen. De rode broche op de rechterfoto dient als symbool voor de herinnering aan slachtoffers van militaire conflicten.
Wit Kate

De avondjurk

Eigenlijk is het een ongeschreven regel om een avondjurk niet vaker dan één keer te dragen, maar er zijn uitzonderingen. Zo ook bij Kate. Wel voegt ze er een prachtige ketting en een wat losser kapsel aan toe.
Groen Kate

Lees ook
Honderd dagen als hertogin achter de rug: 10 x memorabele momenten van Meghan Markle

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | MODE | BUITENLAND

Bron: Brightside | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser