Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Een echte Bieber: model Hailey Baldwin wijzigt achternaam

Een echte Bieber: model Hailey Baldwin wijzigt achternaam

Hailey Baldwin draagt voortaan de achternaam van haar echtgenoot Justin Bieber. Het model heeft haar naam op social media laten veranderen in @HaileyBieber. 

| Maaike van de Graaf

Hailey heeft 15,4 miljoen volgers op Instagram.

Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn in september getrouwd in het gemeentehuis van New York tijdens een geheime ceremonie. Het stel liet daarna weinig los over hun relatiestatus. Op Twitter ontkende Hailey zelfs dat ze getrouwd was. Deze tweet heeft ze inmiddels verwijderd. Justin Bieber steekt zijn huwelijk ook niet langer onder stoelen of banken. “Mijn vrouw is geweldig”, schrijft hij bij een foto met Hailey.

Lees ook
Met deze joekel vroeg Justin Bieber Hailey Baldwin ten huwelijk

Een echte Bieber

Eerder meldde TMZ dat het model haar nieuwe naam Hailey Bieber had laten registreren als merk, zodat ze hier het alleenrecht op heeft bij het produceren van merchandise zoals een kledinglijn.

Justin Bieber zelf blijkt een échte romanticus. In september van dit jaar bracht hij midden op straat een ode aan Hailey:

SNACKS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser