dateleed

Jules' dateleed: 'Hij vertelde aan het einde dat er al de hele tijd iets tussen mijn tanden zat'

Jules' dateleed: 'Hij vertelde aan het einde dat er al de hele tijd iets tussen mijn tanden zat'

Jules (35) leerde haar vlam kennen op een festival. Ze besloten om nog eens af te spreken, maar de avond eindigde nogal gênant.

| Josie Kandeh

“En ik maar denken dat hij me wilde zoenen.”

Festival

“Ik leerde Arne twee jaar geleden kennen op een festival. Daar zoenden we voor het eerst. Als je eenmaal een paar drankjes op hebt, gaat alles ineens heel makkelijk. We wisselden nummers uit en na twee maanden sms’en vroeg hij mij op date. Hij kwam sympathiek en lief over, dus ik besloot te gaan.”

Pizzeria

“Ik was zenuwachtig want de setting was heel anders dan op het festival. We gingen eerst naar de bioscoop en vervolgens naar de pizzeria, om elkaar beter te leren kennen. Ik bestelde een pizza pepperoni. Onder het genot van de pizza kletsten we over van alles en nog wat. Net voordat hij ging afrekenen, zei hij: “Oh, er zit trouwens vanaf het begin van de avond al pepperoni tussen je tanden. Ik wilde het toen al zeggen, maar ik dacht dat je het door had.” Ik vond het zo gênant, dat ik helemaal rood werd. Ik dacht dat hij me wilde zoenen en daarom zo intens naar mijn lippen keek, bleek het door de pepperoni te komen!”

Naar huis

“Hij kon er best om lachen en we besloten samen nog een drankje te doen. Het werd steeds gezelliger en mijn schaamte over de pizza peperoni tussen mijn tanden verdween. Arne vond mij ook leuk en vroeg of ik met hem mee naar huis ging. Hij woonde nog bij zijn ouders, maar er was op dat moment niemand thuis. Tenminste dat dacht ik, tot zijn moeder de kamer binnenkwam. Ik trok in alle haast mijn shirt weer aan en toen ze de kamer binnenkwam zei ze doodleuk tegen mij: “Je hebt je shirt omgekeerd aan.” Twee blunders op één avond, ik kon wel door de grond zakken van schaamte. Na de date hebben we geen contact meer gehad. Nu kan ik best lachen om mijn twee blunders, maar op het moment zelf kon ik wel sterven van schaamte.”

Lees ook
Sannes dateleed (28): ‘Ik had een blind date met mijn neef’

Ook ooit zo’n rampzalige date beleefd? Beschrijf in 400 woorden (mét je leeftijd) die ene dramatische afspraak, waardoor je dacht: that’s it, laat dat hele daten maar zitten als het zo moet. Mail je verhaal naar redactie@lindanieuws.nl.

SNACKS | LIFESTYLE | DATELEED

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer dateleed

Lees dit ook even

Please update your browser