Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Deze wandelroute leidt je binnenkort 80 kilometer langs de prachtige kustlijn van Australië

Deze wandelroute leidt je binnenkort 80 kilometer langs de prachtige kustlijn van Australië

Bondi Beach, wie kent het niet (van de plaatjes). Met een beetje geluk is het wereldberoemde strand binnenkort het startpunt van een iconische wandeltocht langs de Australische kust. 

| Suzette Hermsen

Of eindpunt. Het is maar welke kant je op wandelt.

Van Bondi naar Manly Beach

Als het aan de overheid ligt, kunnen we straks van Bondi Beach naar Manly Beach wandelen. Een tachtig kilomater lange route langs het strand die het ene iconische strand met het ander verbindt. Het praktische is dat de wandelroute er eigenlijk al ligt. Bepaalde delen van het pad zijn al aangelegd en er is slechts her en der wat werk te verzetten om het pad helemaal aan elkaar te rijgen.

Grootste natuurlijke haven ter wereld

“De wandeltocht wordt nu al aangezien als de grootste natuurlijke haven ter wereld. De route behelst bovendien vier van de zes meest iconische plaatsen in de natie”, aldus een van de twee promotoren van het project, oud-minister van Defensie John Faulkner. Wanneer de route precies af zal zijn, is nog niet duidelijk. Maar dat komt goed uit. Hebben wij nog even tijd om te sparen voor een ticket.

Zin gekregen om een verre reis te maken, bekijk dan hier het immer fijne aanbod van TUI. En wil je meer van dit soort vrolijke reizen op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook via Facebook. 

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Independent | Foto: Google Maps

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser