Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Niet echt een beeld bij China? Na deze geweldige video wil je er meteen naartoe

Daan van Reijn (48) uit Wassenaar reist de wereld rond om de mooiste korte films te maken. Op LINDA.reizen laten we je zijn jaloersmakend mooie video’s zien. 

| Suzette Hermsen

Deze keer: het prachtige Yangshuo in China.

Mooiste plek ooit

We trapten Daans miniserie op LINDA.reizen af met adembenemende beelden van het leven op Bali. Daarna liet hij ons zien hoe ontzettend mooi Zuid-Afrika is, om ons ook nog te trakteren op een video van Ibiza. Over het karstgebergste van Yangshuo vertelt hij: “Het is één van de mooiste plekken die ik ooit in mijn leven heb gezien.”

Fantastisch landschap

Yangshuo is een Chinees arrondissement in de provincie Guangxi en staat vooral bekend om zijn fantastische landschap. Van rotsachtige pieken grenzend aan de Li-rivier en ontelbare grotten, tot uiteraard de Longsheng terrasrijstvelden. Maar meer woorden willen we er eigenlijk niet aan vuil maken, de video zegt meer dan genoeg.

Lees meer
Deze beelden bewijzen dat Ibiza zoveel meer is dan een feesteiland

Je kunt alles van Daan hier volgen via Facebook.

Zin gekregen om naar China af te reizen? Kijk hier dan even wat TUI voor je in de aanbieding heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige rondreis?

VIDEO'S | SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Daan van Reijn | Foto: Still video Daan van Reijn

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser