Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Dit mega cosy hotel in Kopenhagen moét wel het allerkleinste hotel ter wereld zijn

Dit mega cosy hotel in Kopenhagen moét wel het allerkleinste hotel ter wereld zijn

Voor LINDA.reizen speuren we dagelijks de hele wereld af naar de allerleukste plekjes op aard. En vandaag vonden we er weer één. Een mini-hotel in Denemarken.

| Suzette Hermsen

Bij het zien van de foto’s hebben we er weer een nieuw doel in ons leven bij: minstens één keer in dit hotel overnachten.

Lees ook
LINDA. tipt: 10 x dit moet je zien tijdens een weekend Kopenhagen

Kopenhagen

En daarvoor moeten we naar Kopenhagen, want daar ligt het Central Hotel & Cafe. Komt dat even goed uit, want voor die stad hebben we nog een to-do-lijstje liggen om af te vinken.

Koffies

Zoals je wel aan de foto’s kunt zien, bestaat het hotel uit één kamer en een mini-cafeetje, waar je volgens allerlei recensies heerlijke koffies scoort. Kom je met meer dan zes personen, dan heb je wel een probleem, want dat gaat niet passen. Grote honger moet je ook niet hebben, want veel meer dan tosti’s en koeken kun je qua eten niet bestellen.

Op tijd uit de veren

De tweepersoons-hotelkamer is met veel oog voor detail gemaakt en heeft een raam met uitzicht op de gezellige straat. Het schijnt wel zo te zijn dat je ’s ochtends door het straatrumoer wordt gewekt, maar tijdens een stedentrip wil je toch niet te lang in je bed blijven liggen.

Naast de deur

Ontbijten (en eventueel dineren) doe je in het nabijgelegen Granola, wat van dezelfde eigenaar is en waar ze de lekkerste maaltijden schijnen te serveren. Goedkoop is het Central Hotel & Cafe niet: voor een overnachting met ontbijt betaal je 335 euro. Maar dan zit je wel in het allerkleinste hotel ter wereld. Wij willen het. Boeken doe je hier.

En tot slot nog even sfeerproeven, deert het even niet dat we geen Deens spreken.

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Central Hotel & Cafe | Foto: Central Hotel & Cafe

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser