Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Je zou hemel en aarde willen verzetten voor één overnachting in dit hotel op Santorini

Het Griekse eiland Santorini wordt zo’n beetje overspoeld door toeristen, maar als je in dit hotel zit, heb je daar helemaal geen last van. Geef ons een zak met geld en we togen die kant op.

| Suzette Hermsen

Je blijft gewoon een weekje in je privé-zwembad ronddobberen. Wij tekenen ervoor.

Lees ook
Test samen met je geliefde deze achtdaagse vakantie op Zakynthos

Leuk dat Santorini, maarre..

Geloof ons: als je een ‘oneindige suite’ óf ‘bruidsuite’ boekt bij Dana Villas and Suites in het dorp Firostefanie, wíl je het eiland niet eens meer verkennen. Bekijk de bovenstaande video van reiziger Oded David maar eens.

Bruidssuite

Voor een nacht in de oneindige suite moet je ongeveer €850 over hebben, maar ga je voor de bruidssuite, dan kun je er al zijn voor €460 per nacht. Goedkoper zijn de junior suites, waar je voor €225 per nacht ook al kunt genieten van grandioos uitzicht over zee. Wij zeggen: spaar tien euro per week en over een jaar lig jij in de bruidssuite. Bruid of niet.

Graag ook een keer naar Santorini? Bekijk dan snel even deze fijne deals van TUI. Meer van dit soort fijne reisberichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook op Facebook.

VIDEO'S | SNACKS | REIZEN

Bron: Instagram Dana villas | Foto: Instagram Dana villas

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser