Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Alsof het euroknallers zijn: met Ryanair vlieg je voor tien euro naar Barcelona

Alsof het euroknallers zijn: met Ryanair vlieg je voor tien euro naar Barcelona

Vliegen voor een prikkie, dat lijkt het nieuwe motto van Ryanair. Voor nog geen tien euro vlieg je naar verschillende bestemmingen.

| Laura van der Molen

Dus die lang geplande citytrip kan er eindelijk van komen.

Cyber Week

Dublin, Malta, Barcelona of Londen: ze staan allemaal in de lijst met steden die je nu voor een tientje met het vliegtuig kan bezoeken. Rynair doe mee met Black Friday en legt de prijzen rond de 9,78 euro. Hun stuntprijzen horen bij de actie van de luchtvaartmaatschappij genaamd ‘Cyber Week’.

Lees ook
Deze Brit omzeilt de nieuwe bagageregels van Ryanair op een geniale (en komische) manier

Kleine lettertjes

Maar Ryanair zou Ryanair niet zijn als er niet een aantal voorwaardes aan de actie verbonden zouden zijn. Zo gelden de prijzen alleen als je op vakantie gaat tussen december 2018 en april 2019, zijn er vrijwel alleen aanbiedingen voor vluchten vanuit Eindhoven en betaal je alleen nog maar voor een enkele vlucht (de kosten voor een retourvlucht moet je er dus nog bij rekenen). Maar desondanks een leuk kerstcadeautje voor je moeder, lijkt ons zo (geen dank voor de tip).

NIEUWS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Ryanair | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser