Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Door Thailand reizen als een local? Met deze droombaan kan het

Door Thailand reizen als een local? Met deze droombaan kan het

Misschien heb je je tijdens een reis (bijvoorbeeld door Thailand) weleens afgevraagd waarom reizen niet gewoon je werk kan zijn. Nou, dat kan dus wel. 

| Kirsten Zijderveld

Want DreamJobbing en The Tourism Authority of Thailand zoeken iemand die (betaald) door Thailand wil reizen als een local, dus buiten de gebaande paden.

Droombaan

En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, wordt van je reis ook nog eens een documentaire gemaakt. Wat ze precies zoeken? Iemand met een avontuurlijke aard, die klaar is voor een once-in-a-lifetime experience. Mensen van alle leeftijden en met alle achtergronden mogen zich aanmelden.

Aanmelden

Dat doe je door een korte video van maximaal een minuut te uploaden (hier), waarin je vertelt wie je bent, wat je verhaal is en waarom jij dé persoon bent om ‘The Local Traveler in Thailand’ te worden. De casting gaat net zo lang door totdat de juiste persoon gevonden is, dus wacht vooral niet te lang met aanmelden.

Handig om te weten

De gekozen kandidaat reist ergens in januari en februari door Thailand voor twee tot drie weken, en beleeft het land als een local. Inbegrepen zijn: de vlucht naar Thailand en terug, alle uitgaven in Thailand en een vergoeding per dag.

Lees ook
Ruim 35.000 mensen reageren op droombaan: Griekse katten knuffelen

Heb je nu helemaal zin gekregen om naar Thailand te gaan? Dan kun je natuurlijk ook gewoon zelf een reis maken, via TUI bijvoorbeeld. Bekijk hier de mogelijkheden.

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: DreamJobbing | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser