reizen

Dit wil je: run je eigen kattenopvang op dit prachtige Griekse eiland

Dit wil je: run je eigen kattenopvang op dit prachtige Griekse eiland

Kattenliefhebbers opgelet: wij hebben jullie droombaan gevonden. Op het Griekse eiland Syros zijn ze op zoek naar iemand die een prachtige kattenopvang wil runnen.

| Elisa Heisen

En nee, er zit geen addertje onder het gras.

Stapje terug

Eigenaresse Joan Rachlitz Bowell van de God’s Little People-kattenopvang verzekert op Facebook dat het geen grap is. De vrouw verhuisde ongeveer acht jaar geleden naar Griekenland. Ze kwam veel mishandelde en achtergelaten katten tegen en besloot haar eigen opvang te beginnen. Dit jaar wil ze echter een stapje terug doen en dus is ze op zoek naar iemand die de dagelijkse leiding overneemt.

Huis met prachtig uitzicht

De vrouw zorgt nu voor ongeveer 55 katten. Die moet je niet alleen eten geven, maar ook veel aandacht. Volgens Joan wordt in ruil daarvoor alles voor je betaald. Je mag kosteloos wonen in haar huis (dat overigens een prachtig uitzicht heeft op de zee) en ook het eten en de medische zorg voor de poezen worden vergoed. Daarnaast krijg je ook nog gewoon een echt salaris. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Niet alleen maar leuk

Joan benadrukt op Facebook dat het écht hard werken is en dat niet alles alleen maar leuk is. Het opruimen van uitwerpselen is aan de orde van de dag en zieke katten moeten soms worden ingeslapen. De ideale kandidaat is volgens haar wat ouder en heeft al ervaring met katten. Ook moet je in het bezit zijn van een rijbewijs, want je moet de katten wel zelf naar de dierenarts kunnen brengen. De job is voor minimaal zes maanden.

SNACKS | REIZEN

Bron: God's Little People | Foto: God's Little People

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser