Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Winterweer blijft ons nog even vergezellen: 'maandag kans op natte sneeuw'

Winterweer blijft ons nog even vergezellen: 'maandag kans op natte sneeuw'

Dacht je dit weekend dan eindelijk je handschoenen te kunnen inruilen voor je leren jasje? Helaas, het voorjaar laat nog even op zich wachten.

| Raounak Khaddari

Maandag is er zelfs kans op natte sneeuw.

Lees ook
Winter Wonderland op de grachten: ook buitenlandse media smullen ervan

Min tien

Gisteren was het de koudste 17 maart ooit gemeten en ook vandaag was het echt winterweer. Volgens meteoroloog Philippe Schambergen ligt de gevoelstemperatuur vandaag rond de tien graden onder het vriespunt. En dat is nogal bijzonder voor deze tijd van het jaar.

Schaatsen?

Maar je schaatsen kan je wel alvast opbergen. Als we de weerman mogen geloven is de kans dat we op natuurijs de ijzers kunnen onderbinden wel heel klein. Maandag is er kans op natte sneeuw, maar de rest van de week gaat het alleen ‘s nachts vriezen. Overdag blijft het de komende week rond de vijf graden boven nul.

Zouden we dan toch dichter bij dat voorjaarsweer komen?

Daar kan Schambergen nog geen uitspraken over doen ‘omdat dat nog te onduidelijk is. Al lijken de meeste berekeningen te wijzen op iets minder koude temperaturen’ de komende tijd.

NIEUWS | WEER

Bron: Buienradar

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser