Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Dit is de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2018

Dit is de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2018

Vanavond was het weer zover: het Gouden Televizier-Ring Gala, waar de belangrijkste Nederlandse prijzen voor televisieprogramma’s worden uitgereikt. De stemmen zijn geteld en de winnaars zijn bekend.

| Yara Mureau

De winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2018 is Beau van Erven Dorens met Beau Five Days Inside.

Winnaar Gouden Televizier-Ring 2018

“Oei, oei, oei. Jongens. Zijn we nog op televisie? Of zitten we dit met elkaar te vieren? Ik zit in een soort droom hier”, zegt Beau als hij de ring in ontvangst heeft genomen. Ook wil hij graag nog even iets kwijt over het programma. “De enige manier om bij mensen binnen te komen, is om je open te stellen.” Vervolgens bedankt hij alle instanties waar hij langs is geweest. “Deze ring is voor jullie allemaal. Wij laten zien wat jullie allemaal uitvoeren daar, en dat is fantastisch.”

Gouden Televizier-Ring Gala

Het Gouden Televizier-Ring Gala was vanavond in het AFAS Live in Amsterdam. Het was alweer de 53e editie van het evenement. De gastheren van de avond waren Jan Smit en Rik van de Westelaken. De prijzen die werden uitgereikt waren de Digital Impact Award, de Talent Award, de Gouden Stuiver, drie Zilveren Televizier-Sterren én natuurlijk de Gouden Televizier-Ring.

De eerste prijzen

De eerste winnaar was Kaj Gorgels, die er met de Talent Award vandoor ging. Hij bedankte onder anderen zijn vader. “Hij is er niet meer, maar ik hoop dat-ie op een wolkje zit en denkt: dat heeft mijn teringventje toch maar gedaan.” De eerste Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice werd gewonnen door Ilse Warringa, voor haar rol in De Luizenmoeder. “Ongelooflijk.”

En meer…

Ronnie Flex trad op en maakte ook de winnaar van de Gouden Stuiver bekend: de prijs voor de beste jeugdserie ging naar De Eindmusical. De Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice werd gewonnen door Chantal Janzen, maar de grote winnaar van de avond was overduidelijk Beau van Erven Dorens. Hij won naast de Televizier-Ring met zijn programma Beau Five Days Inside óók nog de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator.

Lees ook
Deze tv-programma’s maken kans op de Gouden Televizier-Ring

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: Gouden Televizier-Ring Gala | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Heb ook op Beau gestemd, wat een ontwikkeling heeft die man doorgemaakt, respecti

Tamara CooperTamara Cooper

Je bent een schatje. Altijd geweest ->Oesterbar->Welverdiend!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser