Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Netwerkstoring Vodafone nu écht voorbij - geen compensatie voor gedupeerden

Netwerkstoring Vodafone nu écht voorbij - geen compensatie voor gedupeerden

De netwerkstoring bij Vodafone die vanmiddag begon, is nu echt verholpen. Dit zou eerder vandaag ook al het geval zijn, maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen.

| Verena Verhoeven

Wie nog geen signaal heeft, moet zijn telefoon even uit en weer aanzetten, tipt een woordvoerder van Vodafone.

Storing Vodafone

De storing begon iets na 12.00 uur en werd veroorzaakt door een korte onderbreking in het interne Vodafone-systeem dat ervoor zorgt dat telefoongesprekken bij de juiste persoon uitkomen. Klanten konden niet meer bellen en gebeld worden en er waren problemen met mobiel internet en sms.

Opgelost, of toch niet?

Na anderhalf uur meldde Vodafone dat de oorzaak was verholpen, maar dat bleek te vroeg gejuicht. Het probleem bleek hardnekkig. De systemen moesten op gang komen en daardoor ontstonden wachtrijen, aldus de provider. Mocht je op een compensatie hopen: die zit er volgens de woordvoerder niet in. Wettelijk hoeft er pas te worden gecompenseerd als de storing langer dan twaalf uur heeft geduurd en dat was niet het geval.

Lees ook
Ken je die update over die Vodafone storing die voorbij is? Nou, update: dat klopt niet

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser