Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

Dit vinden kijkers van eerste aflevering '6 Inside' met Jan Versteegh en Albert Verlinde

Dit vinden kijkers van eerste aflevering '6 Inside' met Jan Versteegh en Albert Verlinde

Vanavond trapten presentatoren Jan Versteegh en Albert Verlinde af met hun eigen talkshow ‘6 Inside’. In het nieuwe programma bespreken ze het actuele nieuws op allerlei verschillende gebieden.

| Yara Mureau

Hoewel je eigenlijk weinig kunt zeggen na één aflevering, vonden kijkers er toch wat van.

‘6 Inside’

In het nieuwe programma van SBS6 heeft het presentatieduo Jan Versteegh en Albert Verlinde het over de actualiteit op het gebied van entertainment, crime, royalty, sport en media. Er schuiven dagelijks gasten aan tafel die hun mening geven over het nieuws, maar ook Jan en Albert praten erover mee. Zo werd Jan vandaag zelfs zélf het onderwerp van gesprek toen hij aankondigde dat hij vader wordt van een tweede kindje.

Positieve geluiden

Veel Twitteraars waren positief over het nieuwe format. Wel wordt de vergelijking met RTL Boulevard veel gemaakt, terwijl Albert Verlinde het juist niet zo wilde zien. Maar volgens kijkers zou 6 Inside een betere sfeer hebben en meer actualiteit bevatten, daar zal Albert toch niet ontevreden over zijn.

Maar er is ook kritiek

Maar wie net begonnen is, moet vaak ook nog leren. Zo vonden verschillende Twitteraars het vooral ‘geroddel’ en ‘wennen’, anderen noemden RTL Boulevard ‘veel beter’. Hier een selectie:

Lees ook
John de Mol strikt ook Albert Verlinde: ‘Mr. Entertainment’ terug in ‘Boulevard 2.0’

Warm welkom terug voor Albert

Ondanks de positieve én negatieve geluiden, waren de meeste kijkers het over één ding eens: het is fijn dat Albert Verlinde weer op de buis is. Kijkers hebben ‘m duidelijk gemist.

Bekijk de eerste aflevering van 6 Inside hier terug.

 

NIEUWS | TV | BEKEND | LIFESTYLE | ENTERTAINMENT | LEKKER KIJKEN

Bron: Twitter/6 Inside/LINDAnieuws | Foto: SBS6

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser