Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

Eindelijk weten we het: dít is de Mol van 2018

Eindelijk weten we het: dít is de Mol van 2018

Na weken vol spannende opdrachten in het prachtige Georgië is er een einde gekomen aan het achttiende seizoen van ‘Wie is de Mol?’ (AVROTROS). De Mol werd vanavond éindelijk onthuld.

| Kirsten Zijderveld

En we raden je aan nu te stoppen met lezen als je nog niet wilt weten wie de Mol is.

Lees ook
Waarom kijkers ‘Wie is de Mol?’ het vooral hadden over deze bizarre eindopdracht

Dit is de Mol

Want het mag éindelijk gezegd worden: Jan Versteegh is de enige echte Mol van dit seizoen. Dat is zojuist onthuld tijdens de live uitzending van Wie is de Mol? in het VondelCS in Amsterdam. En hoewel ongeveer een derde van de kijkers het goed voorspeld had, is er ook een hele grote groep die vollédig op een andere kandidaat zat. De kijkers waren nog nooit zo verdeeld.

Dit is de winnaar

Ruben Hein is de verdiende winnaar van dit seizoen. Hij is de énige kandidaat die in Jan de Mol zag. Ook voor de overige kandidaten werd pas vanavond bekend dat Jan de Mol is; zij moesten dus maanden wachten op de uitslag. En dat is voor ’t eerst, want normaal gesproken wordt de ontknoping al gelijk na de andere afleveringen opgenomen.

Lees ook
WK-koe Sijtje is eruit: dít is de Mol, en niemand anders

Wie is de Mol 2018

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: Wie is de Mol/AVROTROS | Foto: AVROTROS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser