Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

Moet je zien vanavond: vul alvast het zwarte gat na 'Temptation Island' op met deze nieuwe serie

Ben je gek op intriges, zeer ongemakkelijke situaties en smeuïge details op televisie? Dan is het nieuwe BNNVARA-programma ‘Een nacht met mijn ex’ misschien wel wat voor jou. 

| Jorieke van Noorloos

Een heerlijk vervolg voor de kijkers van Temptation Island, want oud-verleiders Ashley en Natasja zijn ook in de show te zien.

Lees ook
‘Temptation Island 2.0’ komt eraan en dít zijn de presentatoren

Guilty pleasure

Het klinkt als een enorm slecht idee, maar is natuurlijk een heerlijke guilty pleasure om naar te kijken: zet twee exen die nog van alles uit te praten hebben met elkaar in een appartement en zet er flink wat camera’s op. En dat is ook het idee van Een nacht met mijn ex.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering, die vanavond om 20.25 uur te zien is op NPO 3, zien we exen Luciano en Marissa. De twee zijn sinds een jaar uit elkaar, omdat Marissa niet goed kon wennen aan het feit dat ze de aandacht van Luciano moest delen met zijn dochtertje. Toen haar ex ook nog ongevraagd geld van haar rekening haalde, besloot Marissa definitief een punt achter de relatie te zetten. Kiezen de twee na het diner in het appartement ervoor om de nacht samen door te brengen en hun relatie een nieuwe kans te geven, of zijn de gevoelens van Marissa bekoeld en gaan ze allebei alleen naar huis? Hier hebben we alvast een preview.

VIDEO'S | SNACKS | TV

Bron: Een nacht met mijn ex | Foto: Een nacht met mijn ex

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser