Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Sint maakt niet iedereen blij: veel sinterklaascadeaus nú al te koop op Marktplaats

Sint maakt niet iedereen blij: veel sinterklaascadeaus nú al te koop op Marktplaats

Sinterklaas heeft niet bij iedereen voor blije gezichten gezorgd. En da’s te zien op Marktplaats, waar veel sinterklaascadeaus alweer worden verkocht.

| Yara Mureau

En dat één dag na pakjesavond.

Sinterklaascadeaus op Marktplaats

Op Marktplaats staan nu al cadeaus die gisteren uit het pakpapier zijn gehaald. Het gaat vooral om gereedschap, oorbellen, broches, manchetknopen, dvd’s, cd’s én Pokémonkaarten. Dat is een verschil met vorig jaar. Toen was men vooral niet blij met navigatiesystemen, auto-opladers en ondergoed. Verandert dat ‘heerlijke avondje’ ineens in een ‘heerlijk gevulde portemonnee’.

Lees ook
Van verkleedpartijen tot uitzinnige uitpakvreugde: zo vieren BN’ers pakjesavond

Ultiem kerstcadeau

Volgens Marktplaats bieden mensen vaak dubbele cadeaus aan of spullen die niet helemaal in de smaak zijn gevallen. “Opvallend is dat sommige verkopers het cadeau dat ze van Sinterklaas kregen, nu aanprijzen als het ultieme kerstcadeau”, aldus een woordvoerder van Marktplaats. Nou, laten we hopen dat de kerstman wél alleen maar voor blije gezichten zorgt.

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser