Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Kijkers klaar? Zesde seizoen 'Heel Holland Bakt' vanavond van start met bonusaflevering

Alle bakfanaten en keukenprinsessen opgelet: vanavond gaat het zesde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ van start. En niet zomaar. Nee, met een heuse bonusaflevering. 

| Maaike van de Graaf

De nieuwe reeks van het populaire Omroep MAX-programma start dit jaar namelijk met vijfhonderd kandidaten.

Seizoen zes ‘Heel Holland Bakt’

De deelnemers strijden tijdens een speciale proefdag voor een plek aan een keukenblok in de inmiddels iconische Heel Holland Bakt-tent. Uiteraard zijn presentator André van Duin en jurlyeden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij. Niet alleen zij, maar ook andere oud-kandidaten en winnaars beoordelen de baksels van de toekomstige deelnemers.

De bonusaflevering

In een extra aflevering is te zien hoe uit deze vijfhonderd thuisbakkers een selectie van tien finalisten wordt gemaakt. Daarmee telt dit seizoen geen acht maar negen afleveringen. Nieuw dit jaar is ook dat het bakprogramma in de winter wordt uitgezonden. En dat kwam volgens presentator Van Duin maar al te goed uit. “Als het deze zomer was opgenomen, dan hadden we in die hittegolf in een tent moeten opnemen”, vertelde hij onlangs aan RTL Boulevard. “Het was natuurlijk 30 tot 35 graden deze zomer. En dan de hitte van die ovens, de gebakjes houden dat ook echt niet vol. We hadden nu een heerlijk temperatuurtje, zo’n 20 tot 25 graden. Perfect.”

Lees ook
Smullen maar: dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’

Heel Holland Bakt is vanavond te zien om 20.20 uur op NPO 1.

De vraag is natuurlijk: Bakkers (en kijkers) klaar? 

VIDEO'S | NIEUWS | TV | ETEN & DRINKEN | KIJKTIP | LEKKER KIJKEN

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser