Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Samantha 'Barbie' de Jong en ex Rolf Tangel weer bij elkaar

Samantha 'Barbie' de Jong en ex Rolf Tangel weer bij elkaar

Twee weken geleden strandde de relatie tussen Samantha de Jong en Jordi Ossel. Nu lijkt Barbie het liefdesgeluk weer te hebben gevonden bij haar ex, Rolf Tangel. 

| Robin Nanninga

Het stel is sinds vrijdag weer samen en vonden elkaar terug bij de Spar, vertellen ze in Story.

Lees ook
Barbie en Jordi uit elkaar: ‘Onzin in de media heeft onze relatie kapotgemaakt’

Rust teruggekeerd

Na alle ellende lijkt de rust een beetje wedergekeerd in het leven van Samantha. Eerder dit jaar deed de Haagse realityster een zelfmoordpoging, later lekten er seksvideo’s uit, besliste Jeugdzorg om haar kinderen bij haar ex Michael in Spanje te laten wonen en strandde haar relatie met Jordi Ossel. Daarna zag Samantha in dat Rolf de enige man is bij wie ze zich echt gelukkig voelt.

Nu of nooit

Toen ze van een vriend van Rolf hoorde dat hij nog steeds gek op haar is, ging ze naar de Spar toe, bij de benzinepomp waar Rolf werkt. ‘Ik dacht: Sam, het is nu of nooit.’ Rolf werd verrast door haar komst. ‘Ik wist niet wat ik meemaakte toen Sam binnenstormde, me om de nek vloog en haar tong in mijn mond wurmde’, zegt Rolf in Story.

Narigheid

De twee zeggen hun relatie langzaam op te bouwen. Barbie blijft voorlopig wonen waar ze nu woont. Waar dat is, wil ze om privacyredenen niet zeggen. Ze woont in ieder geval niet meer in haar roze Barbiehuis. ‘Daarvan is de huur opgezegd omdat ik het niet meer kon betalen. Bovendien heb ik geen goede herinneringen aan dat huis. Er is zoveel narigheid gebeurd.’

Angelina en Milano

Als het geestelijk beter gaat met Samantha, hoopt ze weer voor haar kinderen Angelina en Milano te kunnen zorgen. Het stelt haar gerust dat het goed gaat met haar kinderen, bij hun vader in Spanje. ‘Maar uiteindelijk is het de bedoeling dat ze weer bij mij komen wonen.’

Het hele interview met Barbie en Rolf is te lezen via Blendle (€).

NIEUWS | BEKEND

Bron: Story | Foto: Facebook Rolf Tangel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser