Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Saar Koningsberger deelt álle ins en outs van bevalling in nieuwe vlog

Presentatrice Saar Koningsberger is nog maar een paar dagen geleden bevallen van dochtertje Scottie Jones, maar nu alweer volop aan het monteren geslagen.

| Merel Boudrie

Resultaat? Een vlog met alle details over haar bevalling. Ja, alle.

Lees ook
Dolgelukkige Saar Koningsberger en pasgeboren dochter ontslagen uit ziekenhuis

We missen niks

Vanaf het allereerste moment dat haar vliezen breken heeft ze de vlogcamera nauwelijks opzij gelegd. We zien hoe ze zich thuis door de weeën heen puft, hoe haar bevalling steeds verder op gang komt én natuurlijk hoe dolblij ze is wanneer de kleine Scottie er dan eindelijk is.

Allerliefst

De bevalling ging helaas niet geheel zonder slag of stoot. Op een gegeven moment merkten ze dat haar hartslag niet helemaal lekker ging, vertelt ze. “Bij de laatste vier weeën was er ook echt wel paniek in de tent.” Alles behalve een pretje dus, maar de kleine Scottie liet zichzelf daarna gelukkig snel zien. “Het is de allermooiste en allerliefste baby die we ons maar mogen wensen.”

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | BABYNIEUWS

Bron: Youtube | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser