Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Realityster Barbie (28) met spoed naar ziekenhuis gebracht: 'Ernstige situatie'

Realityster Barbie (28) met spoed naar ziekenhuis gebracht: 'Ernstige situatie'

Samantha – Barbie – de Jong is vanochtend om 8.30 uur met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft haar huis in Scheveningen met linten afgezet.

| Martine Schut

Het is niet bekend wat er precies is gebeurd, maar de situatie schijnt ernstig te zijn.

Lees ook
Barbie stopt met televisie: ‘Ik ben jarenlang misbruikt door RTL’

Weer bij bewustzijn
Zo bevestigt een (anonieme) bron die dichtbij haar staat in het AD. Volgens de inmiddels ex-manager van Barbie is de toestand op dit moment stabiel. “Ik weet het niet helemaal zeker, maar ze zou weer bij bewustzijn zijn.” Samantha’s ex-man Micheal zal zich over hun kinderen ontfermen en de komende tijd de woordvoering over Samantha doen.

Geen misdrijf
Volgens de politie gaat het niet om een misdrijf. “Er zal ter plaatse geen verder onderzoek plaatsvinden”, zegt een woordvoerder de politie.

‘Ingewikkeld’
Onlangs vertelde de realityster dat ze weer lekker in haar vel zit, ondanks dat ze in de bijstand zit. Ze heeft een nieuwe liefde genaamd Jordi Ossel (29). Hij wilde aan het AD niet vertellen wat er met Samantha aan de hand is. “Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld.”

NIEUWS | BEKEND

Bron: AD | Foto: LINDA.89 / Carli Hermès

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser