Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Oud-manager Jake: 'Barbie buiten levensgevaar en bij bewustzijn'

Oud-manager Jake: 'Barbie buiten levensgevaar en bij bewustzijn'

Hoewel Samantha ‘Barbie’ de Jong onlangs liet weten te stoppen als realityster, blijven we nog steeds goed op de hoogte van haar wel en wee. Vanochtend bijvoorbeeld, toen bekend werd dat ze in het ziekenhuis ligt.

| Boris Lemereis

Inmiddels is Samantha volgens haar oud-manager buiten levensgevaar, meldt De Telegraaf.

Lees ook
Realityster Barbie (28) met spoed naar ziekenhuis gebracht: ‘Ernstige situatie’

Ziekenhuis
Vanochtend werden we ineens opgeschrikt door het nieuws dat Barbie met spoed in het ziekenhuis is opgenomen. Het is niet duidelijk wat er gebeurd is, maar haar huis was met linten afgezet. Barbies ex Michael is halsoverkop uit het Spaanse Málaga vertrokken om haar bij te staan, vertelt hij aan De Telegraaf.

Kinderen
De twee kinderen van Michael en Samantha zijn bij zijn moeder ondergebracht. “Het gaat goed met ze”, vertelt Michael. ”Ik wil zo snel mogelijk naar ze toe. Voor de kinderen wil ik er gewoon zijn. Zolang ze mij nodig hebben, ben ik er voor ze. Ik ga mij nu laten inlichten in welke staat Samantha is en wat er precies allemaal is gebeurd.”

Buiten levensgevaar
Over die staat is inmiddels ook meer duidelijk. Jake laat weten dat Samantha buiten levensgevaar is. Ook is ze weer bij bewustzijn. Goed nieuws dus, en we houden je uiteraard op de hoogte als er meer bekend is.

Oh Oh Cherso
Samantha de Jong (28) gaat inmiddels al jaren mee als realityster. Vóór 2010 was ze nog bij vrijwel niemand bekend, maar vanaf medio dat jaar is het lastig om nog nooit van de Haagse blondine te hebben gehoord. Samantha wordt onder haar alias ‘Barbie’ bekend door de realitysoap Oh Oh Cherso, waar ze samen met zeven andere Haagse jongeren vakantie viert. Een jaar later is ze te zien in de wintervariant van het programma: Oh Oh Tirol.

Hoe we Samantha leren kennen? Als iemand met het hart op de tong.

Barbie en Michael
Barbie blijkt populair bij de kijkers. Zó populair dat ze in 2012 haar eigen realitysoap krijgt bij RTL: Barbie’s Bruiloft. De titel van het programma verraadt het al: in de serie worden de voorbereidingen voor haar huwelijk gevolgd. Een huwelijk met haar toenmalige vriend Michael van der Plas, die door toedoen van het programma ook tot BN’er gepromoveerd wordt.

1 april 2017: 5 jaar getrouwd vandaag Vandaag 5 jaar geleden hebbe we elkaar het JA woord gegeve. Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring. Onze karakters zijn te omschrijve als 'het is ingewikkeld'. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar. Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons Feestcafe te behartige, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. Amor Vincit Omnia lees ik op onze tattoos. Liefde Overwint Alles. Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebbe meegemaakt. Die 5 jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar maar in gedachten verbonden met elkaar. 😍😘

A post shared by Samantha de Jong (@samanthaenfriends) on

Heel veel series
Het is knap hoe Barbie haar houdbaarheid als realityster steeds maar weer weet te behouden. Barbie speelt de hoofdrol in achtereenvolgens Barbies Baby (2012)Huisje Boompje Barbie (2013), Samantha en Michael willen rust in de tent! (2013), Samantha en Michael: Doe Effe Paranormaal (2014), Samantha en Michael houden zich thai (2014), Samantha en Michael nemen er nog eentje (2015), Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos (2016) en Samantha en Michael scheiden er mee uit (2017).

Angelina en Milano
Samen met haar Michael krijgt Barbie twee kinderen (je raadt het al: te zien in Barbies Baby en Samantha en Michael nemen er nog eentje). Angelina is inmiddels 6, en Milano is 3.

Speelparadijs Daar is saampjes eten een serieuze zaak zoals je ziet 🤣🤣

A post shared by Samantha de Jong (@samanthaenfriends) on

De liefdes van Barbie
Ook de titel van de laatste reeks over Samantha en Michael is weinig verhullend: het showbizzkoppel beëindigd de relatie in 2017.  Dat gaat gepaard met een hoop heisa over Barbies vermeende relatie met pornoster Rolf, maar sinds kort is ze samen met Jordi, uit Leusden.

Lees ook
Nieuwe vriend Barbie bedreigd door ex-partner Michael

Barbies huidige vriend Jordi:

‘Als een hoer behandeld’
Hoewel de realityprogramma’s haar bekendheid brachten, leidden ze verder tot niet veel goeds, vindt Barbie. In november laat ze in een interview met Story weten te stoppen met televisie en ‘jarenlang misbruikt te zijn’ door RTL. “Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld”, zegt ze in het weekblad. RTL heeft het leven van de realityster laten ontsporen, vertelt ze. “Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’, dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een ‘vrolijke Barbie’ wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik voelde me net een pop. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers.” RTL ontkent de beschuldigingen.

Moeilijke tijd
Barbie gaat door een moeilijke tijd, bevestigde haar voormalig manager Jake aan ADHaar ex Michael woont in het buitenland, en Samantha zette haar voormalig manager opzij. Jake: “Dus stond ze er – op eigen verzoek – zonder die twee stabiele factoren in haar leven helemaal alleen voor. Toen ik vertrok heb ik tegen Samantha’s ouders gezegd dat ze iets van mental coaching nodig heeft. Naar mijn weten heeft ze die geestelijke hulp op eigen verzoek nooit gezocht en gekregen.”

Lees ook
Barbie stopt met televisie: ‘Ik ben jarenlang misbruikt door RTL’

Vorige week deelde de plastisch chirurg van Barbie nog een vlog waarin Samantha vertelt over haar leven:

 

NIEUWS | TV | BEKEND | ACHTERGROND

Bron: LINDAnieuws | Foto: Foto: LINDA.89 / Carli Hermès

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Treurig mens, alles is fake en dan krijgt ze nu de rekening gepresenteerd. Dan is die vrouw ook nog geen 30 jaar met 2 kinderen en tig relaties hoe pak je dan de draad weer op! Ook RTL had eerder moeten ingrijpen..

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser