Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

'Nieuwe liefde' van Gordon sleept hem voor de rechter

'Nieuwe liefde' van Gordon sleept hem voor de rechter

K. B., de ‘nieuwe liefde’ van Gordon, sleept hem voor de rechter. Hij eist in een kort geding dat de presentator alle foto’s waar hij op staat en eventuele naamsvermeldingen van social media verwijdert. 

| Kirsten Zijderveld

Dat bevestigt zijn advocaat Vincent van der Velde.

Lees ook
Advocaat van ‘nieuwe liefde’ beschuldigt Gordon van stalking

Advocaat

Van der Velde probeerde er vandaag onderling uit te komen met de advocaat van Gordon, maar dat lukte niet. Wanneer de zitting plaatsvindt, is nog niet bekend.

‘Nieuwe liefde’

Gordon deelde gisteren op Instagram en Facebook foto’s van zijn ‘nieuwe liefde’, maar volgens de advocaat van de B. is er nooit sprake geweest van een liefdesrelatie. Gordon meldde maandagavond dat hij was benaderd door vrouwen die aangifte tegen de man hadden gedaan omdat ze door hem stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen.

Dubbelleven

Gordon betichtte zijn ‘nieuwe liefde’ vervolgens van het leiden van een dubbelleven. De advocaat van B. beschuldigt Gordon echter van stalking, smaad en laster.

Nieuwe foto

De presentator deelde vandaag overigens gewoon weer een foto op Instagram van hem en zijn ‘nieuwe liefde’. ‘En zo zou je naar Venetië vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord te staan om te ‘bewijzen’ dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was… ja dan breekt je hart en die was al niet meer te lijmen’, schrijft hij erbij.

NIEUWS | BEKEND

Bron: ANP | Foto: LINDA.112 Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser