Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Hyven.nl weer online ondanks zorgen over veiligheid

Hyven.nl weer online ondanks zorgen over veiligheid

Na de hele discussie rondom Facebook verlangden veel mensen terug naar Hyves. Gisteren kwam Hyven.nl van de grond, maar de krabbels en dansende bananen leken van korte duur.

| Esmée Oudman

De site was offline gehaald nadat een hacker alle profielen liet doorverwijzen naar de seksvideo van rapper Sjors, maar Hyven is inmiddels weer online.

Lees ook
Gaan we weer krabbelen, tikken en banaandansen? Initiatief voor ‘comeback’ Hyves

Kopie van Hyves

De website werd gisterochtend gelanceerd als officieuze kopie van Hyves die sprekend leek op de oude versie. Helaas voor de fans had Hyven.nl een korte levensduur. Al snel bleek dat de website niet bepaald veilig was. Zo bestond de mogelijkheid om een account over te nemen en daarop berichten te plaatsen.

Terugkeer

De mensen achter de site lieten aan Editie NL weten dat dit lek gedicht zou zijn, maar dat bleek niet te kloppen. Na even uit de lucht te zijn geweest, is Hyven.nl inmiddels weer toegankelijk voor gebruikers. Het is vooralsnog onduidelijk of de beveiliging van de site op orde is.

NIEUWS | TECH

Bron: RTL Nieuws | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser