Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Hardop lachen: de naam van dit bedrijf is de grappigste van 2018

Hardop lachen: de naam van dit bedrijf is de grappigste van 2018

Tijdens de verkiezing van de Namespotting Naam van het Jaar wordt de grappigste en leukste merk- en bedrijfsnaam gekozen. Ook dit jaar kunnen we weer hardop lachen.

| Amber Engelbracht

‘Takkenwerk boomverzorging’ is namelijk verkozen tot Namespotting Naam van het Jaar 2018.

‘Takkenwerk boomverzorging’

Het Arnhemse bedrijf liet 34 concurrenten achter zich. Lodewijk Lamers, oprichter en naamgever van Takkenwerk boomverzorging, was erg verrast. “Het is ontzettend leuk om te zien dat de naam wordt opgepikt”, vertelt hij in een interview met EditieNL. Hij is constant bezig met takken (je verwacht het niet), dus vandaar de naam ‘Takkenwerk’.

Lees ook
Van Snoepdog tot Accept Gyros: hier 10 x nógal grappige bedrijfsnamen

Namespotting Naam van het Jaar

Sinds 2015 wordt jaarlijks de Namespotting Naam van het Jaar gekozen. Voorgaande winnaars zijn waterflesmerk Eau Eau Den Haag (2017), wolwinkel Wolhalla (2016) en mollenbestrijder De Laatste Hoop (2015). Dit jaar hadden tien juryleden – onder wie presentator en producer Henkjan Smits, schrijver Marianne Zwagerman en onze eigen senior redacteur Tim van Erp – een bijzondere taak. Zij mochten de leukste of grappigste merk- en bedrijfsnaam van het jaar te kiezen. Door de jury werd de volgende top vijf samengesteld:

1. Takkenwerk boomverzorging
2. Onder de plak Bestickering
3. The Iron Lady Strijkservice
4. Airkoe stalventilatie
5. De Pianotemmer pianostemmen en -onderhoud

NIEUWS | LIFESTYLE

Bron: EditieNL | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser