Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Slachtoffers mysterieus ongeval op A73 komen uit Roemenië

Slachtoffers mysterieus ongeval op A73 komen uit Roemenië

De twee slachtoffers van het raadselachtige ongeval op de A73 vannacht, zijn afkomstig uit Roemenië. Het is nog steeds niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

| Elisa Heisen

Op de A73 bij het Limburgse Sint Odiliënberg werd vannacht een dode man aangetroffen en verderop in een auto een zwaargewonde vrouw.

Roemenië

Vandaag werd bekend dat de twee uit Roemenië komen. “Aan de hand van persoonlijke documenten die in de auto zijn aangetroffen gaat de politie ervan uit dat beide betrokkenen uit Roemenië komen”, meldt de politie donderdagmiddag. “De familie van de slachtoffers is op dit moment nog niet geïnformeerd.”

A73

De politie kreeg rond 00.30 een melding binnen dat er ‘iets’ op de A73 lag. Dit bleek het lichaam van een overleden man te zijn. Bij onderzoek in de omgeving stuitte de politie op de auto in het maisveld, met daarin een zwaargewonde vrouw. De inzittende is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met haar gaat, is onduidelijk.

Lees ook
Automobilist die doorreed na fataal ongeluk met fietser (17) vrijgelaten

Verband

Of er een verband bestaat tussen de dode man en de zwaargewonde vrouw, wordt momenteel door de politie onderzocht. De A73 werd in verband met het onderzoek tijdelijk afgesloten, maar is inmiddels weer open.

NIEUWS | UPDATE

Bron: ANP/Politie Limburg | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser