Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

De Nederlandse Myrthe Bolt (19) loopt vandaag mee in de Victoria's Secret modeshow

De Nederlandse Myrthe Bolt (19) loopt vandaag mee in de Victoria's Secret modeshow

Vandaag wordt de Victoria’s Secret modeshow opgenomen in New York. Hoe spannend dat is, vragen we aan de Nederlandse Myrthe Bolt (19) die dit jaar voor het eerst meeloopt.

| Michel Pierre Laffite

Myrthe Bolt is een gevalletje looks én brains, want naast haar carrière als topmodel studeert ze geneeskunde.

Myrthe Bolt: ‘De show der shows’

De meeste modellen moeten jaren zwoegen voordat ze hun ‘lucky break’ krijgen. Myrthe’s modellencarrière ging meteen als een speer: “Ik werd op mijn zeventiende ontdekt door mijn moederbureau Models Rock Agency en toen ging het snel. Ik doe nu ongeveer anderhalf jaar fulltime modellenwerk en heb onder andere in de shows van Chanel, Versace, Burberry, Moschino & Max Mara gelopen. Nu mag ik de show der shows doen.”

Leuke kennismaking

Dit is niet de eerste keer dat Myrthe voor Victoria’s Secret werkt. “De show heb ik nog niet eerder gedaan, maar ik mocht wel al eens een week naar de Bahama’s om te shooten voor Victoria’s Secret Pink. Dat voelde echt als een vakantie!”

View this post on Instagram

@vspink swim 🌸

A post shared by Myrthe Bolt (@myrthebolt_) on

Vanaf de kapsalon naar de casting

Hoe ziet zo’n Victoria’s Secret-casting er eigenlijk uit? “Op zo’n dag wil je er op je allerbest uitzien, omdat de concurrentie natuurlijk heel hoog is. Dus ben ik eerst naar de kapper gegaan. Daarna in één streep door naar de casting. Buiten staan meer dan dertig fotografen, even leuk poseren en dan door naar binnen. Eenmaal binnen was het een uurtje wachten tot ik aan de beurt was. Even omkleden in hun ondergoed, je gaat naar binnen, het team stelt wat vragen, je doet je loopje en dan is het klaar!”

Voorbereiding op dé show

Vandaag vinden de opnames van de show plaats. Hoe bereid je je op zoiets voor? “Nou, de calltime is om negen uur ’s ochtends, dus ik heb denk ik niet veel tijd om mezelf voor te bereiden. Ik denk dat ik een kleine work-out doe, maar verder ga ik niet echt veel bijzonders doen.”

Afterparty en de morning after

En de ochtend erna? Hoe ziet die eruit? “Na de show hebben we natuurlijk eerst nog de afterparty. Morgen is mijn laatste dag in New York, ik denk dat ik gewoon lekker ga lunchen voordat ik weer terugvlieg.”

Wil je Myrthe graag volgen? Dan kan hier. De show wordt in december uitgezonden in Nederland op Net5.

Lees ook:

Deze 18 modellen lopen voor het eerst mee in Victoria’s Secret modeshow

NIEUWS | MODE | LIFESTYLE | INTERVIEW

Foto: getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser