Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Michelle mania

Michelle Obama verrast iedereen met deze heftige (en peperdure) glitterlieslaarzen

Michelle Obama verrast iedereen met deze heftige (en peperdure) glitterlieslaarzen

Als je denkt dat je alle looks van Michelle Obama wel gezien hebt, heb je het mis. De voormalig First Lady verraste gisteren iedereen door een paar duizelingwekkende Balenciaga-laarzen aan te trekken. 

| Marlie van Zoggel

Of ze dat kan hebben? Yes, she can!

Glitterlaarzen

Michelle Obama was gisteren in New York voor haar boekpresentatie. Toen ze het podium betrad in een knalgele zijden jurk met daaronder gouden glitterlieslaarzen, was iedereen het boek Becoming, Michelle Obama heel even vergeten. Zelfs Sarah Jessica Parker, die het evenement presenteerde en toch ook geen onbekende is op het gebied van opvallende mode-accessoires, keek haar ogen uit.

Lees ook
Michelle Obama komt naar Nederland en wij bieden jou (als eerste) de kans om erbij te zijn

Balenciaga

De laarzen komen uit de collectie van Balenciaga en kosten een slordige vierduizend euro. Dan weet je dat, mocht je nog op zoek zijn naar een verpletterende toevoeging aan je outfit voor oud en nieuw. Op Twitter raken de mensen niet uitgesproken over de opvallende outfit van Michelle Obama.

 

SNACKS | MODE | BEKEND | BUITENLAND | MICHELLE MANIA

Bron: Twitter | Foto: LINDA.173

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Michelle mania

Lees dit ook even

Please update your browser