nieuws

Een royal genomineerd voor 'n Teen Choice Award: dát gebeurde niet eerder

Het is nog nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen, maar een heuse royal is genomineerd voor een Amerikaanse Teen Choice Award.

| Martine Schut

Meghan Markle maakt er kans op.

Lees ook
Wauw, dit droeg Meghan Markle gisteren naar de receptie

Uniek

Ze is de eerste royal die in aanmerking komt voor de Amerikaanse ‘kinderprijs’, in de vorm van een surfboard. Dit meldt Page Six. Meghan neemt het in de categorie Choice Style Icon Award op tegen Blake Lively, Harry Styles, Chadwick Boseman, Zendaya en Migos. De kans dat de Hertogin van Sussex bij de awardshow aanwezig zal zijn, is nihil.

Kan niet, mag niet

Dat is ook niet zo gek, want sinds Meghan met prins Harry getrouwd is zijn er veel dingen die ze niet meer kan en mag doen. Met social media stopte ze al eerder, maar als ze straks echt prinses is, zijn ook selfies (en dan voornamelijk: de verspreiding daarvan), uit den boze. Want: niet Windsor-waardig. Wat ze nog meer moet gaan afleren? Bekijk de video boven dit artikel.

Looks

Vanaf het moment dat Meghan officieel gepresenteerd werd als de verloofde van prins Harry, en daarna als zijn vrouw, zijn al haar outfits nauwkeurig onder de loep genomen door modebladen en blogs. Er is zelfs een blog genaamd Meghan’s Fashion die al vanaf 2016 al haar outfits online zet, plus een link waar je de items kunt kopen. Alle jurken, jassen, tassen, accesssoires en schoenen die ze naar verschillende gelegenheden droeg, waren in no time uitverkocht.

Prince Harry Meghan

NIEUWS | MODE | BEKEND | LIFESTYLE | BUITENLAND

Bron: Page Six | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser