Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Ronnie Flex opgenomen in afkickkliniek vanwege wietverslaving

Ronnie Flex opgenomen in afkickkliniek vanwege wietverslaving

Dit is het ochtendnieuws van dinsdag 23 januari: Ronnie Flex gaat afkicken, model met hoofddoek stopt met L’Oreal-campagne en André Hazes ‘blundert’ op podium.

| Robin Nanninga

Wil je elke ochtend onze speciale selectie van het nieuws van de dag in je mailbox, meld je dan hier aan. Je begint je dag in ieder geval goed geïnformeerd.

Ronnie Flex opgenomen in afkickkliniek
Ronnie Flex
Hij kampt met een wietverslaving, aldus zijn management. “Het is puur voor zijn jointjes”, zegt het management tegenover RTL Boulevard. Ronnie Flex maakte het nieuws zelf bekend, door een foto te plaatsen op Instagram met de tekst: ‘Ben ff gaan afkicken in rehab’. In 2015 stopte de rapper ook al met wiet roken, voor zijn deelname aan Expeditie Robinson, maar later begon hij weer. Ronnie hoopt snel beter te zijn. ‘Iedereen schrijf me brieven in m’n dm & stream mijn tunes’, roept hij zijn fans op.
(RTL Boulevard)

‘Shutdown’ Amerikaanse overheid is voorbij

Met het ondertekenen van de financieringswet eindigde Trump die ‘shutdown’. In die wet staat dat dat Amerikaanse ambtenaren in elk geval tot 8 februari worden betaald. De Amerikaanse overheid zat drie dagen lang op slot, doordat de Republikeinen en Democraten geen akkoord over het budget wisten te bereiken. Vandaag kunnen ambtenaren weer aan de slag. Trump is blij met het einde van de sluiting van Amerikaanse overheidsinstanties. “Ik ben blij dat de Democraten in het Congres weer bij zinnen zijn gekomen.”
(BBC)

Model met hijab stopt met campagne L’Oreál
Amena Khan L'Oréal Paris Instagram
Amena Khan kwam onder vuur te liggen door tweets uit 2014. Hierin noemde ze Israël een ‘sinistere illegale staat’. Ook schreef ze dat Israël vol zit met ‘kindermoordenaars’ en dat het land verantwoordelijk is voor ‘marteling, moord, verkrachting en genocide’. De Britse blogger was als eerste vrouw met een hoofddoek te zien in een reclamecampagne van het cosmeticabedrijf, maar laat via Instagram weten zich te hebben teruggetrokken. De tweets zijn inmiddels verwijderd.
(NOS)

A post shared by Amena (@amenaofficial) on

Opnieuw stapt kandidaat van partij Sylvana Simons op
Sylvana Simons
De Amsterdamse Naomi Doevendans keert Bij1 de rug toe. Ze stapt vrijwillig op, om nog onbekende reden. Doevendans, die op plek 6 van de kandidatenlijst van de door Sylvana Simons opgerichte partij Bij1 in Amsterdam stond, maakte haar vertrek via Facebook bekend. Haar vertrek is het derde op rij van de jonge partij. Eerder trokken kandidaten Cailin Kuit en Bob Schoute zich al terug uit de partij. Eerstgenoemde raakte in opspraak omdat ze ten onrechte beweerde psychiater te zijn geweest. Schouten vertrok wegens persoonlijke omstandigheden.
(Het Parool)

Hotel stuurt ‘brutale vlogger’ miljoenenrekening

De 22-jarige Britse hoopte vier nachten gratis te slapen in een hotel. Ze wilde met haar partner een bezoek brengen aan het Charleville Lodge Hotel. Ze zou het hotel graag uitlichten in haar video’s, in ruil voor gratis overnachtingen. De hoteleigenaar zag dat niet zitten. ‘Zo, jij hebt lef. Als ik jou hier gratis laat slapen, wie betaalt dan voor het personeel? En de persoon die jouw kamer schoonmaakt?’, was zijn reactie op haar verzoek. Elle Darby (foto) maakte in een video bekend dat het om haar ging. Ze vindt dat ze niets verkeerd heeft gedaan en vertelt dat ‘mensen ouder dan 30 niet weten hoe social media tegenwoordig werkt’. Hierop kreeg ze een rekening van het hotel van een slordige vijf miljoen euro voor publiciteit.
(Daily Mail)

André Hazes gooit microfoon uit handen
hazes
Tijdens Vrienden van Amstel Live gooide hij hem met een wild gebaar achterover. Dat is te zien in een video die de zanger zelf op Instagram zette. Te zien is hoe hij tijdens het zingen van zijn hit Leef plots zonder microfoon komt te staan. Aan zijn reactie te zien schrok de Amsterdamse zanger er zelf nogal van. Fans van André liggen in een deuk om het filmpje. ‘Iets voor je bloopercollectie’, reageert een van hen. Een ander: ‘Wat een giller.’
(Instagram André Hazes)

Let op mijn microfoon!!!😂😂😂😂

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

NIEUWS | OCHTENDNIEUWS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser