Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

royal wedding

'Thomas Markle verandert van gedachten en wil zijn dochter toch naar het altaar brengen'

'Thomas Markle verandert van gedachten en wil zijn dochter toch naar het altaar brengen'

Hoewel Meghans vader – Thomas Markle – zich eerder te veel zou schamen voor de paparazzifoto’s om zijn dochter zaterdag naar het altaar te brengen, lijkt hij nu van gedachten te zijn veranderd.

| Verena Verhoeven

Hij wil volgens entertainmentsite TMZ toch naar het Verenigd Koninkrijk reizen voor de bruiloft van zijn dochter en prins Harry, aanstaande zaterdag.

Lees ook
‘Vader Meghan Markle niet aanwezig op bruiloft na fotoschandaal’

Smeken

Volgens de Amerikaanse site is Thomas op andere gedachten gebracht door aanstaande hertogin Meghan, die haar vader smeekte om toch te komen. “Ik moet er niet aan denken een historisch moment te missen”, zei Thomas tegen TMZ. De gedachte dat hij Meghan niet naar het altaar kan brengen, noemt hij ook verschrikkelijk.

Pijn op de borst

Toch is nog niet zeker dat Thomas zaterdag de royal wedding live meemaakt. Volgens TMZ heeft hij last van pijn op de borst, nadat hij vorige week werd getroffen door een hartaanval. Of Thomas in staat is naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen, is nog niet duidelijk.

Geen verwijt

Thomas zou, net als Meghans moeder Doria, deze week naar het Verenigd Koninkrijk vliegen. Voorafgaand aan de huwelijksdag staan ontmoetingen met verschillende leden van de Britse koninklijke familie, onder wie koningin Elizabeth, gepland. Thomas, die nog geen kennis zou hebben gemaakt met prins Harry, maakt zich niet druk over die ontmoetingen. Meghan liet haar vader weten dat zij en Harry hem niets verwijten. Het stel vroeg maandagavond om “begrip en respect” voor Thomas “in deze moeilijke situatie”. Ook van zijn kennismaking met Elizabeth ligt Thomas niet wakker. “Ik denk niet dat de koningin bezig is met mijn handel en wandel.”

NIEUWS | BUITENLAND | ROYAL WEDDING

Bron: TMZ / ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer royal wedding

Lees dit ook even

Please update your browser