Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

royal wedding

Halfzus Meghan Markle spoorde vader aan tot maken paparazzi-foto's

Halfzus Meghan Markle spoorde vader aan tot maken paparazzi-foto's

Samantha Grant, de halfzus van Meghan Markle, heeft toegegeven haar vader Thomas Markle te hebben aangespoord tot het poseren voor de paparazzi. 

| Jorieke van Noorloos

De 53-jarige Grant zegt tegen The Daily Star dat haar vader kapot werd gemaakt door de pers en ze hem op deze manier “in beter daglicht” wilde zetten.

Lees ook
Vader Meghan Markle liet zich betalen voor paparazzi-foto’s en ‘schaamt zich dood’

Naar het altaar

“Ik suggereerde om wat goede, positieve foto’s van mijn vader te laten maken, ten gunste van hem en van de koninklijke familie”, vertelt Grant. “Het was echt mijn fout… De media belaagden mijn vader en ik wilde hem gezond en positief laten voorkomen, omdat hij erg veel zin heeft om zijn dochter naar het altaar te brengen.”

Niet handig

Thomas Markle werd onlangs betrapt toen hij samen met paparazzi-fotograaf Jeff Rayner werd gespot in een internetcafé. Het bedrijf CTT zag hoe de twee zich na een paar minuten klaarmaakten voor een fotoshoot en legde hun ‘samenwerking’ vast. Zo ging de vader van Meghan voor de computer zitten en ‘spontaan’ een nieuwsbericht over zijn dochter lezen.

LEES OOK
Maar één journalist welkom op huwelijksdag Meghan Markle en Prins Harry

‘Onder grote druk’

Dat de aankomende trouwdag van dochter Meghan Markle haar familie behoorlijk wat stress heeft bezorgd, moge duidelijk zijn. Al eerder lieten zij weten “onder grote druk te staan sinds de verloving van het stel bekend werd gemaakt.” “We hebben geen moment rust meer gehad vanwege de enorme media-aandacht voor alles wat maar met Meghan te maken heeft.” Volgens The Telegraph wil het koningshuis de vader van Meghan in bescherming nemen, omdat ze bang zijn voor zijn veiligheid.

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | ROYAL WEDDING

Bron: The Daily Star | Foto: Kensington Palace

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer royal wedding

Lees dit ook even

Please update your browser