Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

royal wedding

Deze kinderen zijn bruidsjonkers en bruidsmeisjes op de Royal Wedding

Deze kinderen zijn bruidsjonkers en bruidsmeisjes op de Royal Wedding

Iedere dag komen er steeds meer details naar buiten over het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle. Vandaag heeft het Kensington Palace laten weten wie de bruidsjonkers en -meisjes zijn.

| Denise Mulder

Het was te verwachten: prins George en prinses Charlotte, de oudste kinderen van prins William en Kate Middleton, mogen schitteren als bruidsjonker en -meisje tijdens het huwelijk.

Lees ook:
Vader Meghan Markle niet aanwezig op bruiloft na fotoschandaal

Bruidsmeisjes

De groep bruidsmeisjes bestaat uit prinses Charlotte (3), de peetkinderen van Harry & Meghan genaamd Florence van Cutsem (3), Remi Litt (6), Rylan Litt (7) en Zalie Warren (2). Ook Ivy Mulroney (4), de dochter van Meghans beste vriendin Jessica Mulroney, heeft straks een rol tijdens het huwelijk.

Bruidsjonkers

De groep bruidsjonkers bestaat uit: prins George (4), het peetkind van Prins Harry genaamd Jasper Dyer (6) en de zonen van Jessica Mulroney: Brian en John (beiden 7).

Prins Louis

Prins Louis, de jongste zoon van William en Kate, is er zaterdag helaas niet bij. Hij is nog te jong, 24 dagen dan om precies te zijn.

NIEUWS | KONINGSNIEUWS | BEKEND | ROYAL WEDDING

Bron: ANP | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer royal wedding

Lees dit ook even

Please update your browser