nieuws

Carnaval heeft voor Bas (18) bittere nasmaak: hij verloor hanger met emotionele waarde

Carnaval heeft voor Bas (18) bittere nasmaak: hij verloor hanger met emotionele waarde

Voor Bas van Riel uit Waalwijk was het dit jaar tijdens carnaval niet alleen maar feest. Hij is iets dierbaars van hem verloren – een hanger – en hoopt die via een oproep terug te vinden.

| Stephanie Kersbergen

In de hanger zat de as van zijn overleden vader.

Lees ook
Politie Brabant treft bewusteloze onderkoelde tiener aan op straat tijdens carnaval

Bossche markt

Bas vierde carnaval in Den Bosch en verloor tijdens het feesten de dierbare hanger.  Nadat hij erachter kwam dat die weg was, zocht hij de hele Bossche Markt af, in de hoop hem terug te vinden. “Ik was maandag vanaf vier uur aan het carnavallen in Den Bosch en rond middernacht kwam ik erachter dat ik de hanger niet meer had. Ik had ineens de ketting in mijn hand, maar zonder de hanger met daarin mijn vaders as”, vertelt hij aan Omroep Brabant.

Longkanker

Hij droeg de ketting al een jaar lang om zijn nek. Zijn vader overleed in april 2016 aan de gevolgen van longkanker. “Toen hij in de auto stapte, brak hij zijn rib. Pas maanden later kwamen ze erachter dat het kanker was. Het was al uitgezaaid. Hij is zelfs in het ziekenhuis nog getrouwd met mijn stiefmoeder.” De oproep die Bas maandag plaatste op Facebook is al veel gedeeld, maar tot nu toe zonder geluk.

NIEUWS

Bron: Omroep Brabant | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser