Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

ANTM-kandidaat Jael Strauss (34) overleden aan gevolgen borstkanker

ANTM-kandidaat Jael Strauss (34) overleden aan gevolgen borstkanker

Jael Strauss, die in 2007 deelnam aan het achtste seizoen van ‘America’s Next Top Model‘, is gisteren overleden. Twee maanden geleden maakte ze via social media bekend dat ze uitgezaaide borstkanker had.

| Tim van Rodijnen

Jael vertelde toen ook dat ze niet meer te genezen was.

Dr. Phil

Na haar deelname aan de (nog steeds) mateloos populaire modellenwedstrijd raakte Jael verslaafd aan drugs. Zelfs Dr. Phil kwam er in 2012 aan te pas toen haar familie de televisietherapeut inschakelde. Waarna ze hulp aannam, al ging dat niet zonder slag of stoot.

Nuchter

In augustus van dit jaar vierde het voormalig model dat ze vijf jaar nuchter was. Twee maanden later deelde ze het verschrikkelijke nieuws dat ze ongeneeslijk ziek was. ‘Met behandeling is het misschien mogelijk mijn leven met een paar maanden te verlengen”, schreef ze toen. “Ik wil niet dood. Ik heb nog zo’n wonder nodig als ik in 2013 kreeg.’

Lees ook
Stunt met model gaat tijdens opnames vreselijk mis

Staken

Volgens TMZ besloot Jael eind oktober haar behandelingen te staken. Enkele weken geleden werd ze opgenomen in een hospice, waar ze dinsdagochtend op 34-jarige leeftijd overleed.

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser