nieuws

Komt onze droom dan echt uit: Idris Elba tóch de nieuwe James Bond?

In 2016 gaf acteur Idris Elba nog aan dat-ie zichzelf te oud vond voor James Bond, maar dit weekend bewijst hij het tegendeel. Of toch niet?

| Yara Mureau

De acteur, die er ook nog eens heel smakelijk uitziet, zette een opvallend bericht op Twitter.

‘My name’s Elba’

Gisteren plaatste Elba een tweet waarin hij het volgende schrijft: ‘My name’s Elba, Idris Elba’. Met die tweet zorgt hij ervoor dat heel de wereld even niet meer weet wat te denken. Want, al eerder werd gespeculeerd dat Elba dé nieuwe James Bond zou worden, maar die roddel vervaagde weer. Met deze tweet lijkt het er sterk op alsof het toch gaat gebeuren.

Of toch niet?

We moeten nog even stilletjes afwachten, want kort na alle heisa rondom Elba en Bond, plaatste de acteur nog een tweet. Daarin schrijft hij dat we de hype niet moeten geloven, maar dat doen we stiekem toch.

Nieuwste James Bond-film

Wat we in ieder geval wel zeker weten, is dat acteur Daniel Craig de James Bond is in de volgende Bond-film. Die film komt in november 2019 uit. Daniel Craig liet vorige zomer weten dat dit de laatste keer is dat hij de rol gaat spelen.

Lees ook
Idris Elba vindt zichzelf ‘te oud’ voor rol James Bond

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: Twitter Idris Elba | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser