Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Dag fijne nazomer, hallo herfst: het wordt een stuk kouder (met veel wind)

Dag fijne nazomer, hallo herfst: het wordt een stuk kouder (met veel wind)

Het is over met de pret. Vanaf aankomende week moeten we wennen aan temperaturen van 12 tot 14 graden. En da’s effe andere koek.

| Yara Mureau

We zijn de afgelopen tijd namelijk flink verwend.

Het weer van morgen

Eerst even vanavond. Het wordt overal bewolkt en halverwege valt er wat motregen. Het koelt af tot 10 graden. Morgen start de dag in het zuiden vooral met regen en kunnen we meteen wennen aan de lagere temperaturen: het wordt tussen de 14 en 15 graden. ’s Nachts koelt het af tot een graad of 7.

Maar dan…

Dinsdag is het echt voorbij en kunnen we bijna onze handschoenen weer aantrekken. Het wordt zwaar bewolkt en gaat flink waaien. Het wordt 14 graden, maar door de stevige wind voelt het een stuk kouder aan. Sorry, maar we bereiden je vast voor. Ook woensdag is er veel bewolking en kan regen vallen.

De rest van de week

De rest van de week blijven de temperaturen tussen de 13 en 15 graden, en hoewel we vorig weekend nog konden genieten van de zon, is het nu écht klaar. Volgend weekend kan het zelfs regionaal gaan vriezen… Truien uit de kast en koppen thee dan maar.

Lees ook
Oktober begint herfstachtig, maar eind deze week voelt het weer (even) als lente

NIEUWS | WEER | PARASOL OF PARAPLU

Bron: Weeronline | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser