Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Dit verdiende George Clooney in een jaar en wij zijn even sprakeloos

Volgens het tijdschrift ‘Forbes’ is George Clooney de best verdienende acteur in één jaar tijd ooit. Hij heeft die miljoenen dit jaar echter niet aan zijn acteerprestaties te danken.

| Stijn de Vries

George verdiende zijn geld grotendeels met de verkoop van het tequilamerk Casamigos, waar hij mede-eigenaar van was.

Record

Tussen juni 2017 en juni 2018 mocht de 57-jarige George 239 miljoen dollar op zijn bankrekening bijschrijven, omgerekend 204 miljoen euro. Dit is een record, aldus het Amerikaanse blad. Ook is het een persoonlijk record, de miljoenen die hij het afgelopen jaar verdiende is zijn hoogste jaarinkomen in zijn 35-jarige carrière tot nu toe.

Best betaald

Clooney eindigde dit jaar op de tweede plek op de lijst van Forbes met de best betaalde mensen uit de entertainmentbranche. Bokser Floyd Mayweather staat helemaal bovenaan de lijst: in één jaar tijd verdiende hij 285 miljoen dollar.

Scooterongeluk

Het nieuws van zijn exorbitant hoge inkomen komt een week na zijn scooterongeluk. Vorige week werd bekend dat George op het Italiaanse Sardinië tegen een auto botste. Hij heeft kneuzingen aan een arm en knie opgelopen en heeft last van zijn bekken. Nu is hij thuis aan het herstellen van het ongeval. “Hij komt er helemaal bovenop”, zei zijn woordvoerder tegen The Hollywood Reporter.

Lees ook
Beelden van scooterongeluk George Clooney online te zien

NIEUWS | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: Forbes | Foto: LINDA.141 Carli Hèrmes

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser