Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Magisch mooi nieuws: eerste deel 'Fantastic Beasts' én 'Lord of the Rings'-trilogie op Netflix

Magisch mooi nieuws: eerste deel 'Fantastic Beasts' én 'Lord of the Rings'-trilogie op Netflix

Nu het einde van het jaar nadert, wordt onze vrije tijd veelal opgeslokt door gezellige borrels, etentjes en het doen van kerstinkopen. Heb je komend weekend nog wel voor jezelf? Dan hebben we heerlijk nieuws voor je.

| Justine Wouterson

Vanaf vandaag is het eerste deel van de immens populaire filmreeks Fantastic Beasts te zien op Netflix.

Is dat niet fantastic?

Fantastic Beasts and Where To Find Them, een spin-off van de Harry Potter-franchise, waarvan het tweede deel momenteel te zien is in de bios, was één van de grootste bioscoopsuccessen van 2016. Wie ‘m op het witte doek heeft gemist, kan er dankzij Netflix nu ook eindelijk thuis van genieten. Het is voor het eerst dat er een Potter-film in het aanbod van de streamingsdienst is opgenomen.

Lord of the binge

Voor fans van het fantasiegenre is er meer leuks te melden. Ook de volledige trilogie van The Lord of the Rings is per direct te bingen. Klinkt dat niet als het ideale tijdverdrijf op een donkere, druilerige decemberdag?

En heb je Fantastic Beasts gezien? Haast je dan snel naar de bios voor het tweede deel, The Crimes of Grindelwald. Bekijk de trailer in onderstaande video:

SNACKS | TV

Bron: Superguide | Foto: Warner Bros.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser