Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Dionne Stax (33) bevestigt relatie: 'Hij is heel lief en ik kan erg hard om hem lachen'

Dionne Stax (33) bevestigt relatie: 'Hij is heel lief en ik kan erg hard om hem lachen'

Dionne Stax is aan de man. Dat heeft ze vanochtend bevestigd bij ‘Radio 538’. ‘Ik zeg het nu één keer bij hoge uitzondering, en daarna nooit meer’, aldus de presentatrice. 

| Yara Mureau

Door bij radio-dj Frank Dane eenmalig uit de school te klappen, hoopt de presentatrice de geruchtenmolen voor eens en altijd stoppen.

Op de radio

“Ik zie hier en daar wat rare koppen verschijnen in de media over geheime minnaars en daar heb ik helemaal geen zin in”, zegt Dionne. De presentatrice vertelt dat ze al een jaar een relatie heeft met een man die niet in de media werkt. En: “Het is geen geheime minnaar. Hij is gewoon een hele leuke vriend.”

Relatie

Waar ze hem heeft ontmoet? “In de kroeg. Hij is heel lief en ik kan erg hard om hem lachen. We hebben het gewoon heel fijn.” De vriend van de presentatrice is niet bekend. “Hij heeft ook helemaal niks met media, dus ja, heel fijn.” Dionne kwam vorig jaar regelmatig in het nieuws omdat ze een affaire zou hebben met Humberto Tan. Dionne noch Humberto heeft daar ooit op gereageerd.

Luister hier het hele fragment terug.

Lees ook
Kijkers onder de indruk van ‘prachtige en stijlvolle jurk’ Dionne Stax in ‘NOS Journaal’

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: Radio538 | Foto: LINDA.159 - Philip Riches

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser