nieuws

Collega's met een groot hart geven jonge, alleenstaande vader auto cadeau

Achttien kilometer lopen naar het werk? Het was de normaalste zaak van de wereld voor de Amerikaanse alleenstaande vader Trenton Lewis (21). Dat kon zo niet langer, besloten collega’s.

| Robin Nanninga

Hij stond zeven maanden lang om 04.00 uur op, allemaal voor zijn dochter. Zonder te klagen.

Lees ook
Chinees jongetje loopt uur naar school in ijzige kou: rockt rekentoets met ijspegels in zijn haar

Trots

Een auto had de jonge vader niet. Met het geld dat hij verdiende, verzorgde hij dochter Karmen (1). Hij stelde niemand op de hoogte van zijn situatie. “Mijn trots is groot”, liet hij weten aan CNN.

Nietsvermoedend

Toch kregen collega’s lucht van het schrijnende verhaal. Patricia Bryant en haar man zetten een actie op touw en zamelden geld in om Lewis een auto te geven. In korte tijd haalden ze 2000 euro op. Nietsvermoedend kwam Lewis vorige week naar een meeting toe die door zijn collega’s was georganiseerd. Tot zijn verbazing vond de afspraak plaats op de parkeerplaats.

Emotioneel

Daar werden hem de sleutels van zijn eigen bolide overhandigd, na een emotionele speech. Het moment werd live gestreamd op Facebook. Lewis raakt geëmotioneerd door de lieve actie van zijn collega’s. Zijn eerste rit in de auto maakte hij natuurlijk met dochter Karmen. Samen gingen ze een hapje eten.

VIDEO'S | NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: CNN | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser