Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Carnaval als nationale feestdag? Bierbrouwer Bavaria gaat er volledig voor

Het is weer aftellen geblazen voor de carnavalsvierders onder ons: nog een paar weken en dan mogen ‘we’ weer. Het kost je alleen wel een paar vakantiedagen.

| Merel Boudrie

En dat kan zo niet langer, vindt Bavaria. De Bierbrouwer is een petitie gestart om van carnaval een nationale feestdag te maken, waarop iedereen vrij heeft.

Lees ook
Met die benen de lucht in: Fred van Leer viert carnaval verkleed als Carola

Zuurverdiend
Om dat voor elkaar te krijgen heeft het biermerk de handen ineen geslagen met oud-PSV’er Björn van der Doelen, die iedereen in een filmpje oproept om een hardtekening te zetten op carnavalvrij.nl. Want, zo zegt-ie met een biertje in z’n hand: “Het kan toch niet zo zijn dat wij, hardwerkende Brabanders en Limburgers, elk jaar weer onze zuurverdiende vakantiedagen moeten inleveren om het feest der feesten te kunnen vieren?”

Op naar Den Haag
“Als ik 40.000 handtekeningen heb, ga ik persoonlijk naar Den Haag”, belooft de voetballer. We zijn benieuwd. Heb jij ‘m al gezet?

Breda alleen maar gezien tijdens carnaval? Zonde, bekijk hier een aflevering van ‘Cityhoppen met LINDA.tv‘ waarin je ziet dat je er niet alléén maar feest hoeft te vieren.

VIDEO'S | NIEUWS

Bron: RTL Nieuws | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser