Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

buitenland

#gouweouwe - Babysitter gaat viral vanwege 'doodenge' slaaphouding van nichtje

#gouweouwe - Babysitter gaat viral vanwege 'doodenge' slaaphouding van nichtje

De Amerikaanse Vine-ster Mikaela Long was al langer vrij bekend op social media, maar dankzij een bizarre babysit-ervaring is ze nu écht wereldberoemd.

| Tim van Erp

Dat was ééns en nooit meer babysitten.

Lees ook
In één klap wereldberoemd: baby Juniors geföhnde haardos

Houding
Mikaela lette gewoon een avondje op haar nichtje. En dat lag in bed. Nou ja, lag… In werkelijkheid nam de baby een opmerkelijke pose aan, waardoor Mikaela zich een hoedje schrok.

 

The Exorcist?
‘Ik babysit voor het eerst en ik heb geen idee waar het verkeerd is gegaan, maar mijn nichtje is momenteel op de kop aan het slapen’, schrijft ze erbij. ‘Moet ik nu haar ouders bellen of de duiveluitdrijver?’ En daar krijgt ze spitsvondige reacties op.

En ook Mikaela haakte er zelf later nog een keer lekker op in:

Doet ze vaker
Enkele mensen op Twitter wisten haar te vertellen dat het vanwege de flexibiliteit van een baby helemaal niet zo gek is dat Mikaela haar nichtje in de onverwachte houding aantrof, maar wij gokken dat ze niet meer terugkomt als babysitter. De moeder van het kindje heeft namelijk in een reactie aan BuzzFeed laten weten dat het meisje wel vaker op haar kop gaat staan in haar slaap.

Lees ook
7 filmclowns over wie je een week later nog steeds nachtmerries hebt

NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: BuzzFeed | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer buitenland

Lees dit ook even

Please update your browser