Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Black Friday-gekte bereikt woningmarkt: vandaag kopen = 10.000 euro korting

Black Friday-gekte bereikt woningmarkt: vandaag kopen = 10.000 euro korting

Het is Black Friday en dat betekent dat de koopjes in winkels en webshops ons om de oren vliegen. Dat het korting knallen nu ook de woningmarkt heeft bereikt, is een verrassende wending.

| Justine Wouterson

Een Vinkeveense verkoper belooft 10.000 euro korting als de (voorlopige) koopakte vandaag voor 17.00 uur wordt getekend.

‘We zien wel wat het oplevert’

Jan-Paul Brinkman, bedenker van de actie, tegen De Telegraaf: “Het huis is van mijn vrouw. Als de winkels het kunnen, waarom wij dan niet? Het leek ons vooral een leuk idee om een keer te proberen en we zien wel wat het oplevert. We hebben vier of vijf kijkers die erg serieus zijn, op deze manier proberen we ze over de streep te trekken. Al zijn andere woningzoekenden natuurlijk ook van harte welkom.”

Lees ook
Bij deze winkels kun je vandaag terecht voor fikse kortingen

Koopje, hoor

Het huis aan de Loopveltweg in Vinkeveen, dat Brinkman en zijn vrouw verruilen voor een woning in Haarlem, heeft een oppervlakte van 120 m2. De woning staat momenteel te koop voor 419.000 euro. Minus een fijn bedrag dus, als je opschiet.

NIEUWS | WONEN | OPMERKELIJK

Bron: De Telegraaf | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser